Såg vi världens sämsta kast igår?

Okej, left field är det klassiska stället där man kan parkera sin sämsta outfielder så att hans orörlighet eller usla kastarm gör minst skada. Detroits manager Jim Leyland tackar nog sin lyckliga stjärna för att Tigers spelar i American League, så att han kan hålla Delmon Young borta från fältet till vardags och bara använda honom som DH. Igår måste Leyland varit nära att svälja mustaschen av skrämselhicka när han såg Delmons försök att kasta ut Brandon Belt på hemplattan.

Annonser

20 thoughts on “Såg vi världens sämsta kast igår?

 1. Han verkar bättre på att kasta andra saker. Det här klippet är lite av en klassiker. Nej, du hallucinerar inte – Delmon kastar verkligen slagträt på domaren!! (Och med klinisk precision från långt avstånd, till skillnad från när det ska kastas bollar.)

 2. Tredjebascoachen har inte mycket att fundera på när bollen går ut mot left-field. Wave ‘em home!

 3. Jag vill se Delmon kasta slagträn igen. Jag har så svårt att fatta att det var på riktigt, men om jag ser det hända i World Series så kanske jag kan ta in det på ett annat sätt. Han verkar heeelt loco! (Han har haft en del dumheter för sig utanför planen också…)

 4. Ja, han blev väl bland annat avstängd för att ha varit dragen, skrikit och attackerat turister någon natt i New York.
  Det där kastade slagträt påminner mig om en match jag spelade i när slagmannen blev så förbannad och drog ett yxhugg med slagträt rätt i catcherhjälmen på Stengel (ej Casey). Way back.

 5. Ha ha, ännu ett skönt minne från låångt tillbaka. Tur att hjälmen höll så bra som den gjorde, annars hade det inte varit lika kul förstås. Galen snubbe. Anger management, anyone?

 6. Apropå dåliga kast från left: Ni såg väl Scuteros relay play som fick Fielder at home? Hur grymt är det inte som 2B att springa och täcka upp för SS när kastet går hem från left?

 7. indeed grymt. Det säger en del om killens vilja att vinna. Giants har verkligen spelat solid defence de senaste matcherna.

 8. Det var grymt. Det var ju dock tur att det var Fielder som skulle fångas in. Med den studsen bollen tar, Blanco är ju på väg åt annat håll, borde det inte vara några problem att hinna hem från 2B. Även om SF skötte det perfekt. Eller?

 9. Va, gjorde han? Tjena. Ja, det är ju ingen mellan honom och Young i batting order så… my bad.

 10. McCarver konstaterar precis som ni att ”you can’t make the first out at home plate”, så även om vi hånade honom lite igår så var han rätt ute i det fallet. 😉

  Det är ett magiskt snyggt spel, det där. Och kolla sköna Prince när han krigar sig fram i 10 km/h när han rundar 3B, he he. Ingen lätt kille det där. Seismologerna i Kalifornien måste ha fått oroväckande siffror på sina mätinstrument.

 11. Oj oj oj. Då lär tredjebascoachen fått en riktig hårtork av Leyland efter det. Om han hade gjort stop-sign hade läget varit löpare 2B, 3B, 0 outs (run expectancy 2.05), nu blev det istället löpare 2B, 1 out (run expectancy: 0.72).

 12. Ja, när han dök efter en foulball i ett annat läge lär många ur det gamla gardet på arenan ha fått deja vu-känslor från jordbävningen 1905.
  Eller varit rädda för samma grej som hände 1989 när World Series fick brytas i två veckor efter skalv som nästan raserade Candelstick Park.

 13. Och visst, McCarver har sina stunder. Men någon gästbloggare här blir han inte 😉

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s