Verlanders jobbiga kväll på kullen i bilder

Vad är den gemensamma nämnaren mellan Vogelsongs grymma uppvisning i NLCS Game 6 och Verlanders halv-fiasko igår? Nyckelordet är samma som vid bostadsaffärer – location, location, location.

Verlander kan kasta en boll i 100 mph. Eller i 95 mph med läskig tailing action. Eller så plockar han fram sin 85 mph curveball, som är en av de vassaste i the majors. Men igår såg man vilken skillnad det gör mot slagmän på den här nivån om man missar sina ”spots”. Fangraphs.com bjussar som vanligt på intressanta grejer med bra illustrationer, check this out!

Annonser

6 thoughts on “Verlanders jobbiga kväll på kullen i bilder

  1. Jag reagerade starkt på vad Tim McCarver sa under reprisen av Sandovals första homerun, vilket är Fangraphs första exempel. Gammelgubben menade att detta var en perfekt pitch ”up-and-in, exactly what [Justin] wanted to do” (underförstått: Jag älskar Justin Verlander, han skulle aldrig kasta ett dåligt kast. Inte han inte). Va??? Han tyckte att Verlander bara skulle tippa på hatten för ett bra slag, sånt händer även den bäste av pitchers (underförstått: Sandoval hade nog lite tur där). Va, hur mycket kan han ha tullat på Napa Valley-vinet redan i första inningen???
    Känns så skönt att resten av Verlanders outing gick som den gick och att Fangraphs ger mig lite ”rätt” i min ”starka reaktion”, som nog var mer av lugn ”sicken idiot”-tanke.

  2. Jamen exakt, man såg ju direkt att catcherhandsken var placerad för en ganska låg utsida! McCarver var helt ute och hojjade, jag fattade inte hur han kunde missa en så uppenbar grej. Det är tydligt att de har för många reklampauser på sig att hala fram flaskan, där i kommentatorbåset.

  3. Ha ha ha. Det måste ha barkat helt åt helvete efter seventh inning stretch. 😉

  4. he he, ja där fanns det läge att korka upp så det stod härliga till. Nej, McCarver har en rätt skön kommentatorräst och har sina stunder, men det är rätt ofta han bara surrar utan att ha så mycket täckning. Ibland märker man att Joe Buck försöker täcka upp för honom lite när han är ute och hojjar.

  5. Man gillar den storslagna FOX-prylen, men samtidigt saknar man ju också klubblags-tv/radio. Rävarna i kommentatorsbåset och inte sällan en mycket yngre tjej som field reporter. Kuskar från delstat till delstat och ser varenda liten match. Hjältar. Och drömyrket såklart.

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s