Weekend Video: You need a beer? Grab a beer.

När Brandon Belt får reda på att han ”made it to the bigs”.

Annonser

19 thoughts on “Weekend Video: You need a beer? Grab a beer.

 1. Probably den bästa reality-serien i världen! Grym scen med Brandon Belt.

  Och sedan blir det förstås aldrig tråkigt med Brian Wilson…

 2. Nej, men det blir nog heller ej trist för Tim Tebow efter festen heller.

 3. Bara det klippet får en att vilja hålla på Giants. Får man inte gåshud av inledningsscenen heter man fan Tengil. ”You need a beer…”-ögonblicket är redan nu en klassiker…

  Brandon Belt och hans stat’s väckte en gammal fråga hos mig. Hans BA är ju helt ok medan HR’s och RBI’s inte är särskilt uppseendeväckande. Är 1B-rollen som power hitters en myt? Eller är det ett fenomen som hör till det förflutna?

 4. Tror att Gloedman har bäst koll på Belt. Jag skulle önska ett spelarporträtt på snubben.

 5. Bara att det finns bira inne hos coachen får en att vilja hålla på baseball.

 6. Ha ha, ja det finns mycket som är skönt med det där ögonblicket inne på Bochys kontor.

  Ja Brandon Belt kan jag nog sy ihop en post om. Men lite kort om hans stats kan man väl säga att han har haft ett helt ok BA och drar många walks, så hans OBP är riktigt bra särskilt för att vara en så ung spelare. Han förväntas slå hyfsat många home runs framöver (var en naturlig power hitter i the minors). Att han har få RBI:s beror helt enkelt på att han oftast slagit som sjua i batting order. Skulle man sätta honom som cleanup skulle hans BA på omkring .300 säkert ge honom sisådär 100 RBI över en säsong.

  Men det ligger nog lite i det du är inne på att rollen som 1B kanske förändrats. Det normala har ju varit att ha en stor tjockis där som kunde slå 40 HR per säsong. Jag tror att den senare tidens sabermetrics har gett en större förståelse för andra kvaliteter. Mer fokus på OBP som den allra viktigaste offensiva statistiken, plus att defence prioriteras mer nu. Och Brandon Belt är bra i båda de kategorierna.

 7. Sen ska man väga in att han spelar hälften av matcherna på arenan som är svårast att slå homers på.

 8. Tillbaka till Brian Wilson. Citatmaskinen.

  ”Nowadays, social media is so humongous, you can’t even breathe without it being on camera.

  Indeed, it’s getting to the point where a guy can’t ride down the street sitting on a scooter in full pirate beard and a captain’s cap, wearing pajama pants and a tank top to expose colorfully inked arms without having some yahoo snap a photo of him and put it on Twitter.”

 9. Största fördelen Tigers drar med att det nu är AL-regler som gäller (med DH) är nog att Delmon sitter tryggt förankrad i dugouten under lagets defensiva halvor av alla innings. Hans basebollhandske gör sig bäst på hyllan.

 10. Kunde inte låta bli att kolla lite på klippet med Belt igen. Det som kommer därefter med Aubrey Huff och hur snubbarna gör narr av honom med att tejpa en crime scene-gubbe i gräset där han gjorde sitt diving catch – priceless.

  Och sedan klickade jag mig vidare och fastnade på youtube några minuter med Brian Wilson. Shit vad han var het i media efter WS 2010. Med rätta får man väl säga. Mannen är ju från vettet. In a good way.


 11. Alla som någonsin funderar på att göra en reklamfilm bör fundera på Brian Wilson.

  Hur mår han egentligen? Inte i huvudet. Det kan ingen veta. Utan i armbågen. När är han på kullen igen? Hur ser kontrakten för Wilson och Romo ut?

 12. He he, nej i huvudet mår han nog fantastiskt, på sitt eget sätt. ”I have to call my inner deliciousness. Yes, hello?”

  Han har tydligen börjat kasta lite lätt. Siktar på att vara redo till opening day, men det är hans egen plan och inte läkarens. Han verkar vara nåt slags träningsfreak av sjuka mått och plågar sin kropp så det står härliga till, så han har nog en övertro på sig själv där. Och det är ju hans andra Tommy John-surgery, så det är osäkert om han någonsin kommer bli samma pitcher igen. Både Wilsons och Romos kontrakt går ut nu, men ingen av dem blir free agent. Det betyder att det är arbitration-dags. Om jag hajat det rätt innebär det att klubben får avgöra om de vill betala en årslön som följer en viss tariff som spelarfacket förhandlat fram. Och spelaren bedöms utifrån hur länge han spelat i The Big Leagues + de siffror han presterat under året. Romo lär Giants förlänga med utan att blinka, förmodligen ett flerårskontrakt som sträcker sig tills han blir free agent. (2012 tjänade han under 1,5 milj dollar, vilket är nada för en av MLB:s absolut bästa relievers.) Wilson är knepigare. Man vet ju inte hur pass bra han kommer bli återställd. Men med tanke på hur han ändå varit en viktig del av klubben i dugouten under året plus hans fantastiska marknadsföringsvärde, så gissar jag att han kommer få ett nytt kontrakt.

 13. Nu fastnade jag på Brian Wilson på youtube, igen… Det tar liksom aldrig slut. Hittade det här. Sjuukt kul när man har sett den klassiska videon med honom och The Machine.

 14. Och originalet kommer från tv-programmet ”Cheap Seats” såg jag nu. Aldrig är man först.

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s