Weekend Video: Chipper Jones Tribute

Chipper Jones var en av de unga stjärnorna som fick oss på FTCS att förälska oss i baseboll, där vi satt med grusiga mitt-i-natten-ögon framför en risig satellit-tv-bild under tidigt nittiotal. Nu har han avslutat den nittonde och sista säsongen av en av de mest imponerande karriärerna i modern tid. Vi bjuder på den här videon som vår hyllning till Chipper. Få har varit så välförtjänta av en plats i Cooperstown.

20121109-140832.jpg

Annonser

12 thoughts on “Weekend Video: Chipper Jones Tribute

 1. Det är ingenting annat än helt jävla fantastiskt. Och en bra start på helgen.

  Jag är fortfarande förbannad på mig själv att jag inte hade tiden att följa hans karriär under c:a 10 år. Lite sorgligt är det att en era är slut, men rätt bra att han höll hög standard hela vägen.

  Chipper, we’ll miss you!

 2. Yes! Det tror vi. Och hoppas vi. När man ser klippen och hör vad alla säger om honom känns det som att han har både ledaregenskaperna och en klok basebollhjärna.

  Intressant f ö som Chipper säger själv när han håller sitt tacktal i klipp nr 2, att han under sina 19 säsonger bara spelat under två managers och två GM:s. Stabil klubb som satan. (Och Kung Bobby Cox stod för 17 av de säsongerna.)

 3. Fan för dig Gloedman. Nu fick man avbryta tacokvällen och gå ut och rota i kartonger i förrådet. Jag visste att jag skulle ha det någonstans. Och ja. Till slut. Texten där jag for the very first time hörde talas om Chipper Jones. Bill Mazeroski’s Baseball 93.

 4. Eeeeej trist!! Den där måste du ta med dig nästa gång du kommer till the east coast så jag får se den IRL. Jag minns det som sagt, när du berättade om den där heta rookien på shortstop som Braves hade på gång. Med det sköna namnet Chipper. Och med old school-uppdragna strumpor. Det blev nåt mycket stort av den 20-åringen. (Och ja, det är jag som skriver, jag bytte username 🙂

 5. Exakt! Inte tråkig blogg. Den här tröjan är ju helt otrolig. Så mycket historia i den. Så mycket ödets ironi.

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s