Mike Trout eller Bryce Harper? Vem får den största karriären?

Mike Trout och Bryce Harper är två av de största löften som kommit upp i the big leagues på länge. Eftersom de debuterat samtidigt lär de alltid komma att mätas mot varandra. Mike Trouts 2012 har enligt sabermetrics som t ex WAR (Wins Above Replacement) varit en av de starkaste säsonger som en spelare någonsin presterat. Inte rookiesäsonger, utan säsonger punkt. Not bad för en 20-åring. Bryce Harper hade däremot inte riktigt samma genomslag. En bra säsong, men inga extraordinära siffror.

Men hur kommer deras karriärer utvecklas framöver? Vi lär få följa de här killarna under den närmaste 15 åren, och ska man tro den här analysen från Fangraphs är det troligt att Harpers exceptionella power med tiden kommer att göra honom aaaningen värdefullare på plan än Trout. Intressant.

Annonser

2 thoughts on “Mike Trout eller Bryce Harper? Vem får den största karriären?

  1. Och i natt vann de Rookie of the Year Award båda två. Föga överraskande. Trout fick ALLA förstaplaceringsröster i American League, samtidigt som det blev ett ganska tajt race mellan Harper och Diamondbacks pitcher Wade Miley i National League. Precis som Fangraphs trodde på förhand.

  2. Inte för att det är någon nyhet att den här killen är grym, men jag slutar aldrig att imponeras. Mike Trout, ladies and gentlemen. Ett litet collage av hans bästa grejer från året. 21 år gammal rookie. Ej trist.

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s