Trade Talk 14 nov: Maktskifte i AL East på gång?

Bland folk med inblick har det snackats länge om att Toronto har en stark ekonomi och en välskött organisation, och att man bara väntar på rätt läge för att göra en storsatsning. Är det nu det händer?

Intressant timing. Yankees har bekymmer med en dyr, åldrande och skadebenägen lineup. Red Sox har just gjort sin sämsta säsong på 47 år. Rays har en tunn lineup som är helt beroende av en skadebenägen Evan Longoria. Och sannolikhetsläran säger att Orioles omöjligen kan vinna varenda match i extra innings under en säsong till. Maktskifte 2013?

Blue Jays pull off blockbuster trade with Marlins?

Annonser

5 thoughts on “Trade Talk 14 nov: Maktskifte i AL East på gång?

 1. En tolvmannatrade hör inte till vanligheten. Efter tjugo svåra år (vem trodde att Joe Carters walk-off homer i Game 6 av World Series skulle bli slutet på en tioårig era där Blue Jays dominerade sin division) verlar det nu vara dags att återta positionen som bäst i öst. Tror att de faktiskt har en stor chans att ta hem det. Vi får se vad Yankees kontrar med. Win-now eller vänta på skörden av home-grown players. Jag tror att det är upp till Yankees hur det ska sluta. Kapprustning och det blir Yankees, budgetsatsning innebär Toronto-seger.

 2. Eller blev det tolv man? Hörde att det surrades om det, men vet inte hur det blev till slut. Har du koll, Eephus?

 3. Har för det mesta ett ont öga till lag som köper sig till framgångar och som tur är så brukar det sällan funka!

  Tror att Toronto har tradat väl, men att få alla dessa nya spelare att dra åt samma håll kommer att bli en utmaning. Vi såg ju hur det gick för Marlins ifjol…

 4. Först. Tack Andreas för att du lyfte fram vår sida på din blogg!

  Nog får man lite vibbar från början av nittiotalet, när man genom trade fick Joe Carter, Devon White och Roberto Alomar. Lite senare anslöt ju även Dave Winfield och Jack Morris för att ge Toronto några riktigt stora år.

  De får ju faktiskt ge upp ganska mycket också. Det får man inte glömma. De går helt enkelt ”all-in” de närmsta åren.

  Jag tycker att det är upplyftande. Alltid skönt med nya lag som kan vara med och slåss, jag tycker att det har sett likadant ut några år nu. I höstas såg vi ju lite nytt i playoffs. Skönt att se Reds, Nationals, Orioles och A’s där uppe bland ”de vanliga”.

  Tror att Blue Jays har en bra chans i år, ska bli spännande att se om de lyckas. Men helt plötsligt har de fått favoritskapet på sina axlar. Kan vara svårt att bemästra. I övrigt hoppas (om än inte så troligt) på att Royals kan utmana Tigers nästa år. Cubs får vi vänta på ett tag till, innan vi får se slutspelsbaseboll på Wrigley Field. Bummer!

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s