Award Week

Ok. I veckan har det delats ut priser till höger och vänster. Tycker du att priserna hamnade i rätt händer?

MVP Award
AL: Miguel Cabrera (Video)
NL: Buster Posey (Video)

Cy Young Award
AL: David Price (Video)
NL: R.A. Dickey (Video)

Rookie of the Year
AL: Mike Trout (Video)
NL: Bryce Harper (Video)

Manager of the Year
AL: Bob Melvin (Video)
NL: Davey Johnson (Video)

Annonser

2 thoughts on “Award Week

  1. Jag själv har frågetecken kring MVP Award AL där jag tycker att man borde ha valt Mike Trout. Defensivt har han varit överlägsen Miggy. Att laget gick till playoffs tycker jag inte ska spela in.

    Möjligen att Wade Miley skulle fått NL Rookie of the Year. Men om jag bara fick byta ut en så är det Cabrera mot Trout.

  2. Jag håller med där. Det har varit en intressant debatt under hela hösten om hur Trout och Cabrera borde mätas mot varandra. Traditionalisterna i ena ringhörnan har utgått från klassiska stats som batting average och RBIs, medan sabermetrics-killarna i den andra ringhörnan har konstaterat att Trout fr a enligt WAR har varit den som tillfört klart mest värde till sitt lag. Cabrera har nog ett litet försprång med slagträt, men Trout är totalt överlägsen defensivt och som baserunner. Jag håller på Trout där, även om Cabrera också hade en monstersäsong. Håller också helt med om att det där med vilka som går till slutspel inte ska spela roll. Det är ju trams. Då låter man ju lagkamraternas och divisionsmotståndarnas prestationer avgöra vem som ska ses som mest värdefulla spelare.

    Jag tycker det var kul att David Price och framför allt R A Dickey vann Cy Young, men jag undrar om inte Verlander och Kershaw hade fått priset om det inte hade varit för att de vann förra året. Deras siffror var nog aaningen bättre, med handen på hjärtat. Men en grej som verkligen talar för R A Dickey är att när han var het, så var han mer dominant med sina mäktiga knuckleballs än någon annan! Snubben var ju praktiskt taget unhittable under långa perioder. Jag blev riktigt glad att han vann, för det är en skön idrottssaga hur han plötsligt blivit värsta esset i slutet av sin karriär. Förtjänar en FTCS-spelarprofil, nån gång nu under offseason!

    Gillar även de övriga utnämningarna. Buck Showalter hade inte heller varit fel som AL Manager.

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s