Throwback Thursday: Brrr, Barry

20121120-070305.jpg

Veckans bild från förr har jag inte grävt fram på internet, utan hittat i en gammal förbundstidning långt ner i en fuktig flyttkartong. Så analogt.

Den föreställer alltså Barry Bonds i något Stina Dabrowskiish-hopp på besök hos ”svärmor” i Norrtälje. Que? Den givna första tanken är ju givetvis att snubben måste frysa sina kalifornienvana ballar av sig i den där träningsoverallen, som på sin höjd är gjord av vindavvisande polyester. Det är nog mycket troligt att ”frugan” mörkade Nordupplands temperaturstatistik innan avfärd.

Jag kan riktigt se hur Barry varje dag pulsar runt i skogarna, som en ursinnig varg mellan granarna, över stock och sten som en taggad Sylvester Stallone i Rocky IV. Ni vet, när han förlägger sin träning till den sibiriska ödemarken. Draaaaagoooo!

Eller inte. Jag tror att han bedrev sina dagar i Sverige lite mer Dolph Lundgrenskt med ena handen i Balco-hinken och den andra i svärmors knäckskål. Som ett stort basebollufo i tv-soffan. Stirrandes på Leif What The F**k! Loket Olsson.

Tror att han nog hade hemlängtan och var lite julbordsrisig i kistan efter några dagar. Men fler kanske borde testa Norrtälje under offseason. Pre-Norrtälje hade Bonds 5,74 games between homeruns. Post-Norrtälje bara 3,37 games.

Låt oss nu lämna Mr Bonds med ett ödmjukt citat.

”Sometimes I surprise my own damn self.” – Barry Bonds

One thought on “Throwback Thursday: Brrr, Barry

  1. Magiskt foto och skön story! Och analogt framplockat ur tidningshögen från tidigt 90-tal – bara en sån sak. EJ trist!!

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s