Weekend Video: A-Rod’s first career hit

Höftskadan som upptäcktes häromdagen kanske är förklaringen till hans usla höst. Själv hoppas jag på det. Få spelare i samma generation har haft samma extrema talang som A-Rod och extrem talang kan jag aldrig få nog av att titta på.

Efter hur säsongen 2012 slutade för en tungfotad strikeoutmaskin med sisådär 30 miljoner dollar i årslön är det lätt att glömma hur det började – en ung shortstop med lång, slank kroppsbyggnad och snabba fötter. ”Alex Rodriguez with that tremendous speed” kämpar sig till sin första major league-hit. Det har blivit exakt 2900 ytterligare hits efter den. Det tycker jag kan vara förtjänt av ett litet klipp från 1994, som en lycka-till-med-rehaben-hälsning till en av vår tids största.

A-Rod rookie

Annonser

4 thoughts on “Weekend Video: A-Rod’s first career hit

  1. Härligt att se. Och lite sorgligt. Visste han då hur mycket skit han skulle få utstå? En del är ju självförvållat men ibland går det till överdrift. Gillar A-Rod.

  2. Ja lite sorgligt. Han ser så ung och glad och oförstörd ut. Jag vill gärna se honom komma tillbaka efter skadan och avsluta karriären med ett par bra år, för att täppa till truten på de allra värsta gnällspikarna. Det gnälls ju t ex på att han är så dålig under postseason. Orättvist säger jag, han har ett BA på .267. Det är faktiskt rätt bra, med tanke på att de flesta slår snäppet sämre i postseason eftersom pitchingen är bättre då (man möter ju bättre lag plus att lagen går ner på fyrmanna-rotation).

  3. Det är ju inte riktigt hans fel att folk kastar containers med dollars i hans riktning.

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s