Weekend Video: Tim Lincecum super slo-mo

Som sagt är redaktionen här på bloggen omtumlad efter att ha sett bilderna på The Artist Formerly Known As The Freaks nya frisyr. Hur ska det här gå, utan håret??

När det stämmer på kullen för Tim Lincecum är han en av världens vassaste och mest sevärda pitchers. Okej, nu är håret borta, men han har fortfarande kvar två av sina trademarks – sin galet effektiva changeup och en av MLB:s mest säregna kaströrelser. Vi håller en tumme för ett bra 2013 för Tim och avslutar helgen här på bloggen med en närmare titt på hans funky delivery.

Annonser

4 thoughts on “Weekend Video: Tim Lincecum super slo-mo

  1. Det smärtar i armbågen när man ser det där. Hur håller killen ihop? Inte mänskligt.

    Annars sörjer jag mest över att ESPN Baseball Today podcast nu har gått i graven. Med start idag börjar den dagliga showen ESPN Baseball Tonight with Buster Olney. Jag hoppas verkligen att det blir samma sköna snack, men tror att det kommer bli strået seriösare (tråkigare?) med Buster. Vi får se (höra).

  2. Yep, det blir en del konstiga vinklar i den där kroppen… Otroligt att han klarat sig så bra från skador. Han har pitchat enormt många innings redan i sin karriär. I college brukade han tydligen starta i fredagsmatcherna och sedan pitcha ett par innings i relief på söndagen. Och på den tiden hade han en lite annan stil – levde mest på en fastball uppåt 100 mph. Ser ut som att han är gjord av gummi.

    Ja shit – det är en stor del av tillvaron för en baseboll-addict som hänger på en skör tråd nu när Baseball Today blir ersatt! Men jag hoppas och tror att Buster Olney kommer göra det bra.

  3. I premiären blev det ju både Giants, Braves och Deion, så det föll dig väl i smaken? 🙂

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s