Weekend Video: King Felix

20130215-124015.jpg

Kungen av Seattle stannar!

Om det nu var någon som hade tvivlat på det. Kärlekssagan mellan staden Seattle och Felix Hernandez har pågått ända sedan 2002, när Mariners signade Felix så fort han fyllt 16 (dvs den yngsta åldern som MLB-reglerna tillåter). Sedan dess har många andra klubbar lockat med både större berömmelse och tjockare sedelbuntar, men Felix har aldrig tvivlat på var han hör hemma.

Det är ett starkt vänskapsband som Mariners organisation och fans har byggt upp med sin hjälte. Säkert mycket tack vare hur klubben tog hand om honom som tonåring och byggde upp ett starkt förtroende hos Felix familj angående hur klubben planerade framtiden för honom i The Big Leagues. Lyssna på de här fina orden om King Felix och vad han betyder för Mariners som person. Och inte minst är det rörande att han knappt kan ta sig igenom sin presskonferens. Fox Sports tvingas klippa flera gånger för att Felix ska få gråta klart mellan varven. Han är så glad för att få sju år till i staden där han älskar att spela boll. Och det trots att Mariners chanser att nå slutspelet känns som en avlägsen dröm.

Men framför allt – klicka på bilden för att se varför King Felix är värd det största kontraktet för en pitcher genom tiderna. Den 15 augusti 2012 pitchade han Mariners första perfect game i historien, precis som han lovat fansen att han en dag skulle göra. Du som inte har tålamod eller tid att se alla 27 outs – hoppa fram till de sista två minutrarna. I åttonde och nionde inningen var han fullkomligt magisk. Och hans fans i ”King’s Court” var i extas.

Annonser

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s