Division predictions

Här kommer våra tips för året. Först ut Eephus.

eephus_predictions
AL East
Vilket race det lär bli! Alla kan vinna, alla kan komma sist. Jag tror alla slutar över .500. Känns märkligt att tippa Yankees sist, men alla skador har gjort att det är rena reservlaget som kommer till spel på Opening Day.

AL Central
Tigers bör jogga hem det. Grym starting pitching och nu är dessutom Victor Martinez tillbaka med sitt mäktiga slagträ. Kul om Kansas Citys satsning funkar. Om Eric Hosmer hittar formen kan det hända grejer i KC.

AL West
Blir tight mellan Angels och Rangers. Övriga lag är kvalitetsmässigt på en nivå under. Kan inte se att A’s kan upprepa fjolårssuccén och blanda sig i.

NL East
Lättippat! Nationals är bäst i the majors och Braves är tack vare en grym bullpen och sitt nya outfield klart bättre än ett åldrande Phillies. Enda frågan är vilka som är minst usla av Marlins och Mets.

NL Central
Reds var grymma förra året och om Joey Votto får vara hel får St Louis svårt att hålla jämna steg. Övriga lag känns jämna inbördes men jag tror inget av dem gör någon stor säsong. Cubs nybyggnadsprojekt är spännande men är inte tänkt att utmana redan i år.

NL West
Om allt inte går på räls för Dodgers kommer Magic Johnson och de andra finansiärerna att slanta upp vad som behövs för att rätta till problemen. Giants kommer vara bra som vanligt tack vare sin pitching men Posey och en skadebenägen Panda räcker inte. D-Backs har en lite anonym men farlig lineup, som kan räcka till ett tight race med Giants om andraplatsen.

Enligt Eephus blir det en riktigt tråkig basebollsäsong i New York, båda lagen sist. Roligare i Los Angeles. Jag kontrar med dessa sluttabeller:

ll_predictions

Divisionerna ser i princip ut som Eephus tips. Jag har Blue Jays som vinnare i AL East, annars har vi samma division champs. Jag sticker dumdrisigt ut hakan och säger att Mets placerar sig före både Phillies och Marlins och att Rangers gör ett riktigt bottenår och hamnar efter Mariners. Hoppas också att Padres kan överraska.

Vad tror ni? Vilka är era vinnare, vilka är era överraskningar?

Annonser

3 thoughts on “Division predictions

  1. Har egentligen bara en större protest och det är att Marlins kommer fyra i sin division.
    Med tanke på hur Blue Jays m.fl. har rensat hela deras lag känns det omöjligt att dom ens slår Mets

  2. Då tänker du och jag lika. Kan de t.o.m. sluta på färre segrar än Astros och Cubs?

  3. Tror nog dom kan bli sämre än Cubs, men det är ganska jämt. Astros har en klart svårare division i år och deras sistaplats i ligan kommer bli väldigt svårslagen

Swing away!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s